In verband met het coronavirus hebben we helaas de geplande reizen in mei en juni 2021 naar Malawi moeten uitstellen. We hopen zo snel mogelijk de reis te kunnen uitvoeren en een nieuwe reisdatum te communiceren.

Cycle for Plan biedt jou de kans om een bijzonder stukje Afrika te ontdekken, ver weg van het massatoerisme. Je zult tijdens deze sportieve challenge je eigen grenzen verleggen en genieten van adembenemende landschappen en ontmoetingen met de vriendelijkste bewoners van het continent. Het is stevig doortrappen: in zeven dagen leg je 500 kilometer af. De route leidt je over onverharde wegen en flinke heuvels. Na een dag fietsen relax je samen rond het kampvuur en wordt er een lekkere maaltijd voor je bereid. 's Avonds slaap je in een tent die al voor je klaar staat.

Iedere deelnemer werft minimaal € 4.000 sponsorgeld voor projecten van Plan International Nederland tegen kindhuwelijken. Onderweg zie je met eigen ogen hoe de projecten werken en wat de impact op de levens van de meisjes en jongens daar is.

Meer weten? Lees meer over Cycle for Plan

 

Lees meer
€ 196.085 opgehaald
Laatste donatie 13-08-2021 | 09:12
€ 15 Aaltje Aan: Irene fietst voor Malawi!

Plan International Nederland

Cycle for Plan is een actie van Plan International Nederland voor betere rechten en kansen van kinderen in Malawi, Thailand en Guatemala.