Delftse meiden strijden tegen kindhuwelijken in Malawi

Wij zijn Michelle en Dagmar, twee meiden uit Delft, die aankomende juni 500 kilometer zullen mountainbiken door de binnenlanden van Malawi! Waarom zul je misschien denken? Wij willen ons op bijzondere wijze inzetten voor het goede doel. 7000 hoogtemeters, ongeveer 70 à 80 kilometer per dag, en dan niet alleen maar over asfaltweggetjes. Nogmaals, waarom?! Omdat wij ons hiermee inzetten tegen kindhuwelijken in Malawi. Want dat dient te stoppen, en om dat te doen, is er veel educatie en cultuurverandering nodig. De spiraal dient te doorbroken te worden, en wij zetten ons daar graag voor in; wij hebben als twee meiden in Nederland alle kansen gehad om onze eigen keuzes te maken. Meiden uit Malawi hebben hier ook recht op!

Vind jij dat ook? Steun ons dan en doneer op deze pagina! Alle beetjes helpen!

Alvast heel erg bedankt voor jouw bijdrage!

Belangrijke info:

- Met het sponsorgeld, dat minimaal 8000 euro dient te zijn, wordt het werk van Plan International gesteund. Meer informatie hierover kun je hier lezen. 

- De kosten die nodig zijn om deze reis te kunnen doen (vliegtickets en overige reiskosten, begeleiding, verblijfkosten etc.) zijn voor onze eigen rekening en zal dus niet van het sponsorgeld afgaan.

- Wil je ons volgen? Via Instagram @cycle_malawi2020 houd wij je op de hoogte van alle voorbereidingen en sponsoracties!

- Wil je contact opnemen met ons, om sponsoracties te bespreken, of voor meer informatie, mail dan naar FietseninMalawi2020@gmail.com

Teamleden

Laatste donaties

€ 29
30-07-2021 | 13:15

Anoniem

Bekijk alle
Delen