Debora Van Zeebroeck- Boneschansker & Nele Verbeke

Team NL - BE Grensoverschreidend; Debora & Nele
van totaal € 8.000 (53%)

Team NL - BE Debora Boneschansker en Nele Verbele fietsen voor Cycle for Plan!

Grensoverschreidend, fietsen voor een goed doel. Malawi daar gaan we voor.
 
Als team gaan we naar een eindstreep voor Malawi en de meisjes. Trappen tegen kind- huwelijken!
 
We gaan ons richten op een prachtig avontuur, met de nodige voorbereiding en training om uiteindelijk gast te mogen zijn in Malawi, projecten te bezoeken van Plan en uiteraard de fietsroute te volbrengen. Voorafgaand niet onbelangrijk geldt ook de fondsenwerving en de target van 8000 euro als team!
 
We willen alvast iedereen bedanken die ons, lees Cycle Plan, op welke wijze dan ook sponsort, het thuisfront die achter ons staat, en Cycle Plan die op deze unieke manier projecten financiert en mogeklijk maakt!
 
 
Daarom vragen wij je hulp
 
Malawi staat op de 9e plaats van de wereldranglijst met het hoogste aantal kind-huwelijken. Maarliefst 46% van de meisjes trouwt als ze zelf nog minderjarig is. Stel jezelf zulke getallen in Nederland eens voor. Bizar toch? Een huwelijk op zo’n jonge leeftijd maakt een goede toekomst voor een meisje onmogelijk: ze kunnen hun school niet afmaken, lopen grotere kans om te worden mishandeld en hun gezondheid komt ernstig in gevaar door een zwangerschap op jonge leeftijd. Met het geld dat ik samen met de andere fietsers ophaal, kan Plan het volgende voor de meisjes doen: het toegankelijker maken van middelbaar onderwijs, voorlichting geven rondom kinderrechten en seksuele voorlichting, het verbeteren van economische omstandigheden van adolescente meisjes en hun families, jongens en meisjes bewust maken van hun rechten en hun zelfvertrouwen versterken.
 
Help je ons een handje mee?
 
Doneer meteen maar even ;)
 
 
 
 
 
 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 75 13-08-2020 | 17:10
€ 10 18-03-2020 | 13:57
€ 100 16-03-2020 | 22:42
€ 1.007 16-03-2020 | 22:30 Opbrengt van het geweldige Benefiet(s) diner. Dank aan de bediening Ria & Monique, de keuken Janis & Herbert, de giften en sponsoren, de geweldige gasten, de Culinaire Vakschool, de prachtige tafelbloemen van Ina, de fiets van Kim, de menu kaart van Herbert en als laatste en allerbelangrijkste de chef kok van de avond mijn lieve man Jo Van Zeebroeck. WE DID IT!
€ 50 10-03-2020 | 21:16