Sponsor Rosanne | Mountainbiken voor meiden in Malawi

In 2022 (uitgesteld vanwege de coronapandemie) ga ik 500 kilometer fietsen door Malawi. In 7 dagen. Dat wordt pittig. Maar het is het waard. Want met deze sponsorfietstocht vraag ik aandacht voor de problematiek die meisjes in dit land tegenkomen, en ga ik met eigen ogen bekijken hoe het werk van Plan International verschil maakt. 

Meisjes in Malawi krijgen nog steeds minder kansen dan jongens. Moeten vroeg stoppen naar school. Worden uitgehuwelijkt, vaak met een oudere man. Krijgen te jong kinderen, waar hun lichaam nog niet klaar voor is. Ik wil dat meisjes voortaan een rechtvaardige toekomst tegemoet gaan. Jij ook? Sponsor mij en steun de meiden in Malawi.

Ik haal € 4000 sponsorgeld op om de projecten van Plan in Malawi te steunen. Zodat de meiden daar naar school kunnen, leren over hun rechten en een onafhankelijke toekomst tegemoet kunnen gaan. Net zoals ik in Nederland zelf ook heb gehad. 

Wil jij mij en daarmee de meiden in Malawi steunen? Fantastisch! Ik ben superblij met elke bijdrage. Kun jij het bedrag van je dagelijkse take-away koffie missen? Of die paar biertjes in de kroeg op vrijdag?  

Wil je mij als bedrijf steunen? Bij een donatie vanaf € 100 komt je logo op mijn actiepagina en zal ik via mijn social media kanalen aandacht besteden aan jouw sponsoring. Bij een donatie vanaf € 250 komt je logo daarnaast ook op mijn officiële Cycle for Plan wielershirt!

Via deze pagina blijf je op de hoogte van alle sponsoractiviteiten die ik ga organiseren, en kun je mijn trainingsvoortgang op de voet volgen via korte blogjes (die kun je via het tabblad 'Nieuws' volgen) :-)

Ontzettend bedankt!

Laatste blogs

Bekijk alle
07 oktober 2022 Cycle for Plan definitief geannuleerd Lieve sponsoren, Het is al even geleden en velen heb ik al persoonlijk gesproken, maar ik wil jullie via deze weg ook graag een update geven over mijn Cycle for Plan-reis naar Malawi. Helaas heeft Plan International in het voorjaar besloten alle Cycle for Plan-reizen definitief te annuleren vanwege de onzekerheid over de gezondheidssituatie. De organisatie moet de veiligheid van ons als fietsers, de staf en de te bezoeken, vaak kwetsbare, gemeenschappen kunnen waarborgen en dat kan op dit moment niet.  Dat betekent dat er voor mij en de andere fietsers geen fietsavontuur in Malawi komt, en dat is enorm jammer! Dit weet ik al een tijdje, maar tot recent geleden was ik van plan een alternatieve tocht in Nederland te fietsen. Helaas is dat door een flinke blessure tot nu toe niet gelukt, en dit lijkt voorlopig ook niet te gaan lukken. Ik hoop volgend seizoen weer vele kilometers te kunnen maken op de racefiets, waarbij mijn Cycle for Plan-shirtsponsoren op behoorlijke exposure kunnen rekenen :-).  Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor de steun, het enthousiasme, en de gulle donaties die jullie hebben gegeven voor een betere toekomst en gelijke kansen voor meisjes in Malawi. Het ingezamelde geld is ten goede gekomen aan de projecten van Plan International en samen maken we zo een verschil voor de meisjes daar.  Nogmaals dank! Rosanne
Lees meer

Laatste donaties

€ 50
13-03-2020 | 22:45

Marijn

Bekijk alle
Delen