Team NL - BE ... samen sterk voor Malawi !

Een van mijn voornemens voor 2020 is wat meer 'me time' inlassen en een fysische uitdaging aangaan.

Door mijn vriendin Deborah leerde ik 'Cycle for Plan - Malawi kennen, een fietstocht van 500 km in 7 dagen met als doel de strijd tegen kindhuwelijken in Malawi.

Malawi staat op de 9e plaats van landen met het hoogst aantal kindhuwelijken ter wereld!  Een kindhuwelijk vernielt in één klap een onbezorgde jeugd én de toekomst jonge meisjes!

Met dit avontuur ga ik dus de fysische uitdaging/avontuur aan maar tegelijk hierdoor ook een goed doel steun! Super toch! 

Samen met Deborah Boneschankser vormen wij  'Team NL - BE... samen sterk voor Malawi!' en gaan wij als 2 mama's van jonge dochters er alles aan doen om ons steentje bij te dragen aan dit project.

Voorwaarde om te kunnen deelnemen aan deze fietstocht is het inzamelen van 4000 € aan sponsorgeld (per deelnemer) en dit louter en alleen om het werk van Plan International te steunen.  Alle kosten ivm de reis zelf (vliegtickets, visum, inentingen,alle voorbereidingen inzake trainingen) betaal ik uiteraard zelf!

Om deze fondswerving uitdaging te realiseren ga ik diverse sponsoracties doen, meer informatie volgt hierover nog later!  Hou dus zeker mijn actiepagina in het oog!

Maar jullie kunnen mij alvast helpen dit avontuur te realiseren en aldus de kinderen in Malawi te helpen door vrijwillig een bijdrage te doneren (al dan niet anoniem) via de link hier onderaan. Elke cent is meer dan gewaardeerd en welkom!

Alvast bedankt voor jullie steun en hou onze pagina zeker in de gaten voor meer nieuws!

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste donaties

€ 50
26-02-2020 | 19:49

Nele

Mooi project! Heel veel succes Nele!!!!
Bekijk alle
Delen