Naomi fietst voor Malawi

Ik trappen. Zij meer kansen. Een avontuur die in het teken staat van meisjes en hele gemeenschappen naar school laten gaan en een beter toekomst bieden. Daar doe ik het voor!

 

In september maakte ik de keuze om iets te ondernemen. Ik schreef me in voor “Cycle for Plan” en koos op dat moment voor een nieuw doel: Fietsen tegen kindhuwelijken in Malawi. Heel eerlijk.. ik had me daarvoor nooit bezig gehouden met Malawi of met kindhuwelijken … Geen flauw benul van het feit dat 12% van de vrouwen in Malawi op mijn leeftijd al meer dan 13 jaar getrouwd zijn! Dat zijn meer dan 10 miljoen meisjes die trouwen voor hun 18e jaar, bizar!  Ook wist ik niet dat als gevolg hiervan veel meisjes minder kans meer hebben op het afmaken van hun schoolopleiding, vaak mishandeld worden en ernstig in gevaar komen doordat ze op jonge leeftijd zwanger raken.

Door me in te zetten voor Cycle for Malawi hebben mijn persoonlijke ambities zo veel meer waarde gekregen… Ik train nu met een missie : “Ik trappen, zij meer kansen! Meer kans met het "Yes I Do- project". Waarbij educatie, gezondheid en zelfredzaamheid centraal staat. Help je mee aan mijn avontuur wat in het teken is komen te staan van meisjes in Malawi meer kansen bieden?”

 

- Together we can make a big deal! - Cycle for Malawi 

Laatste donaties

€ 25
15-06-2019 | 21:33

Joanne

Ik bewonder je omi en ben trots op je dat je dit gaat doen! You can do it! All the girls will forever be grateful and have a better future because of you♥️
Lees meer
Bekijk alle
Delen