Dagmar: Let's do this!

"Je wil het, je kan het, je doet het!"

Met deze zin ben ik opgegroeid en heeft me gebracht waar ik nu ben. Niet opgeven, afmaken waar je mee begonnen bent, en dát doen waar je hart ligt!

Er zijn landen waar meiden hun hart niet kunnen volgen, omdat ze op zeer vroege leeftijd uitgehuwelijkt worden, daardoor niet (meer) naar school kunnen, geen baan kunnen krijgen, een grotere kans hebben op mishandeling en vroege zwangerschappen en totaal afhankelijk zijn van hun man en zijn familie. Oftewel: zij hebben geen eigen keuzes meer en voor hen gaat de zin "je wil het, je kan het, je doet het" helemaal niet op!

Ik wil het!

Ik wil dát doen waar mijn hart ligt: Me inzetten voor deze meiden! Geld verzamelen zodat er voorlichting gegeven kan worden aan meisjes, jongens, ouders, dorpshoofden en leraren over de gevaren van kindhuwelijken en het respecteren van de rechten van meisjes. Zorgen dat meisjes op school blijven en empowered zijn. Zorgen voor een betere handhaving van de wet. Zorgen dat deze meiden keuzes hebben in hun leven. Want daar hebben ze alle recht op!

Ik kan het!

Ik ga niet opgeven: Ik ga me suf trainen om uiteindelijk 500 kilometers en 7000 hoogtemeters door de binnenlanden van Malawi te kunnen fietsen. In Nederland trainen, regelmatig op de mountainbike stappen, de spinfiets onveilig maken en die kuiten (en billen) voorbereiden; en van mijn part op mijn tandvlees die bergen trotseren!

Ik doe het!

Afmaken waar ik in januari 2020 voor gekozen heb; deze reis: fietsen en geld ophalen voor het goede doel! En daar heb ik jouw hulp bij nodig! Want om dit te kunnen doen, dien ik 4000 euro sponsorgeld te verzamelen.

Dus:

- Wil jij bijdragen aan dit goede doel?

- Kun je een bepaald bedrag (alle beetjes helpen) missen?

- Doe het dan gewoon en doneer op deze pagina!

 

Alvast heel erg bedankt voor jouw steun!

 

Belangrijke info:

- Met het sponsorgeld, dat minimaal 4000 euro dient te zijn, wordt het werk van Plan International gesteund. Meer informatie hierover kun je hier lezen. 

- De kosten die nodig zijn om deze reis te kunnen doen (vliegticket en overige reiskosten, begeleiding, verblijfkosten etc.) zijn voor mijn eigen rekening en zal dus niet van het sponsorgeld afgaan.

- Wil je mij volgen? Via Instagram @cycle_malawi2020 houd ik je samen met mijn teamgenoot en goede vriendin Michelle op de hoogte van alle voorbereidingen en sponsoracties!

- Wil je contact opnemen met mij, om sponsoracties te bespreken, of voor meer informatie, mail dan naar FietseninMalawi2020@gmail.com

- Jouw bedrijfslogo (op de voorkant) van mijn fietsshirt (en op deze pagina en in social media berichten)? Mail ook dan naar FietseninMalawi2020@gmail.com.

Laatste blogs

Bekijk alle
04 januari 2021 Do It Yourself Emballagebox En toen was daar ineens dikke stress! We mogen namelijk de hele maand januari in de Jumbo hangen bij de statiegeldautomaten. Maar de manager van de toko stuurde ons vandaag de mail dat we nog geen emballagebox hadden meegegeven, dus of we die nog even wilden brengen... uhm emballagebox, er staat toch altijd wel zoiets al standaard klaar?! Niet hier dus... en omdat we juist januari hebben gekozen in de hoop dat iedereen dan zijn lege flessen en kratten terugbrengt van Kerst en Oud en Nieuw (in de hoop dat ze het dan ook nog willen doneren uiteraard), wilden we dus geen dag langer wachten, we hebben namelijk nu dus al 4 dagen gemist... Veel ideeën kwamen voorbij, want hoe moet je een emballagebox maken als werkelijk waar alles qua winkels dicht is? Gelukkig waren er nog plexiglas platen beschikbaar, en een handige vader die in no time op de stoep stond om de box in elkaar te knutselen. Resultaat, binnen 1,5 uur een box, waar zoveel bonnetjes in kunnen dat we meteen aan ons streefbedrag kunnen komen, en we het erna kunnen gebruiken als terarium voor een volledige vogelspinfamilie! Mochten jullie deze maand dus denken: ik heb al heel lang lege flessen staan, die moet ik eigenlijk echt een keertje naar de supermarkt brengen, doe dat dan vooral bij de Jumbo in Delft (of nog in de Theresiastraat in Den Haag ;)).
Lees meer

Laatste donaties

€ 29
30-07-2021 | 13:15

Anoniem

Bekijk alle
Delen