Fietsend op weg naar een mooiere toekomst!

Sofie van Erk
Normal ddfdad72f20d8efef2d1963b36dbb12689ac8161
Qr
van totaal € 4.000 (79%)

In juni 2020 stap ik op de fiets. Dit gaat niet zomaar een fietstocht worden, maar een fietstocht van 500 kilometer in 7 dagen door Malawi. Het doel hiervan is om geld in te zamelen voor de strijd tegen kindhuwelijken. In Malawi komen kindhuwelijken helaas vaak voor, met als gevolg tienermoeders, geen opleiding en erge armoede.

Ik vind het super spannend om dit avontuur aan te gaan, maar dit is totaal niet te vergelijken met wat kinderen in Malawi door moeten maken. Moet je even voorstellen dat je zelf nog een kind bent, gaat trouwen en kinderen krijgt, hoe spannend is dat? Ik kan me er totaal niets bij voorstellen.. Ik ben zelf in een fijne en veilige omgeving opgegroeid waar ik zo lang als ik wilde kind kon zijn. Voor mij is het vanzelfsprekend dat ik naar school ging, ging studeren een goede baan heb en genoeg keuzes kan maken voor een fijn en onbezorgd leven. Ik heb de vrijheid om te dromen over dingen die ik graag wil en de mogelijkheid om deze dromen om te zetten in werkelijkheid. Als ik door middel van deze fietstocht de dromen van een aantal kinderen werkelijkheid kan laten worden, dan is het me dat meer dan waard om uit mijn eigen comfort zone te komen.

Om aan deze tocht mee te kunnen doen heb ik een minimaal bedrag van 4000 euro nodig. Het zou super zijn als jij me hierbij wilt helpen op welke manier dan ook. Dit kan door donaties, mijn actie delen of sponsor zijn. Elke manier is super lief!

Na deze fietstocht ben ik een unieke ervaring rijker. Voor de kinderen in Malawi kan dit een mooiere toekomst betekenen en dat gun je toch iedereen?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 30 06-06-2020 | 09:30 Gift
€ 25 25-05-2020 | 11:54 Verkoop marketplace
€ 20 04-05-2020 | 18:53 Geluksvogeltjes vliegen naar Bergen op Zoom.
€ 118,85 04-05-2020 | 10:06
€ 15 01-05-2020 | 17:49 Verkocht tv kastje
Bekijk alle

Uitstel maar zeker geen afstel!

10-06-2020 | 17:34 Lieve allemaal,   Vandaag zou dag 1 van mijn fietsavontuur in Malawi zijn geweest. Volkomen begrijpelijk hebben ze de keuze moeten maken om deze reis op dit moment niet door  te laten gaan. Gelukkig betekent het uitstel zeker geen afstel. Precies over een jaar zal ik naar Malawi gaan afreizen om ontzettend hard te trappen voor een betere toekomst voor de kinderen in Malawi! Voor mij dus genoeg redenen om me het komend jaar in te blijven zetten door te trainen en geld op te halen voor mijn goede doel. De afgelopen tijd heb ik met grote regelmaat op de fiets gezeten (en helaas lag ik er ook wel eens naast..) en ben ik van plan dit blijven te doen. Voordeel is dat ik nu echt voldoende tijd moet hebben om de klikpedalen onder de knie te krijgen.. Ik wil iedereen nogmaals enorm bedanken voor de bijdrage en hulp met het trainen en hoop dat het met iedereen goed gaat!     Sofie   P.s. Ook al heb ik nog genoeg tijd om geld in te zamelen en heb ik 75% van het streefbedrag, nieuwe donaties zijn meer dan welkom!  
Lees meer