Sponsor Rosanne | Mountainbiken voor meiden in Malawi

Rosanne Koekkoek

Nog te gaan

Qr
van totaal € 4.000 (104%)

In juni 2020 ga ik 500 kilometer fietsen door Malawi. In 7 dagen. Dat wordt pittig. Maar het is het waard. Want met deze sponsorfietstocht vraag ik aandacht voor de problematiek die meisjes in dit land tegenkomen, en ga ik met eigen ogen bekijken hoe het werk van Plan International verschil maakt. 

Meisjes in Malawi krijgen nog steeds minder kansen dan jongens. Moeten vroeg stoppen naar school. Worden uitgehuwelijkt, vaak met een oudere man. Krijgen te jong kinderen, waar hun lichaam nog niet klaar voor is. Ik wil dat meisjes voortaan een rechtvaardige toekomst tegemoet gaan. Jij ook? Sponsor mij en steun de meiden in Malawi.

Ik haal € 4000 sponsorgeld op om de projecten van Plan in Malawi te steunen. Zodat de meiden daar naar school kunnen, leren over hun rechten en een onafhankelijke toekomst tegemoet kunnen gaan. Net zoals ik in Nederland zelf ook heb gehad. 

Wil jij mij en daarmee de meiden in Malawi steunen? Fantastisch! Ik ben superblij met elke bijdrage. Kun jij het bedrag van je dagelijkse take-away koffie missen? Of die paar biertjes in de kroeg op vrijdag?  

Wil je mij als bedrijf steunen? Bij een donatie vanaf € 100 komt je logo op mijn actiepagina en zal ik via mijn social media kanalen aandacht besteden aan jouw sponsoring. Bij een donatie vanaf € 250 komt je logo daarnaast ook op mijn officiële Cycle for Plan wielershirt!

Via deze pagina blijf je op de hoogte van alle sponsoractiviteiten die ik ga organiseren, en kun je mijn trainingsvoortgang op de voet volgen via korte blogjes (die kun je via het tabblad 'Nieuws' volgen) :-)

Ontzettend bedankt!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 50 13-03-2020 | 22:45
€ 15 24-02-2020 | 11:23 Heel veel succes met deze uitdaging en natuurlijk ook veel plezier!
€ 10 07-02-2020 | 16:14
€ 10 30-01-2020 | 15:43
€ 30 28-01-2020 | 12:31 Heel veel succes en plezier!
Bekijk alle

Overweldigend snel uit de start!

25-01-2020 | 17:37 Het is nu bijna 2 weken geleden dat ik me besloot in te schrijven voor Cycle for Plan in Malawi, en me daarmee committeerde aan het ophalen van €4000 sponsorgeld en een voorjaar vol trainingen om straks die 500km vol te houden. Terwijl het eerste me de grootste uitdaging leek, zal voornamelijk het tweede mijn aandacht de komende maanden opeisen. Ik had niet durven hopen dat men zo gul zou zijn. Wauw, ik ben gewoon al bijna bij mijn streefbedrag!  Ik wil iedereen die gedoneerd heeft enorm bedanken voor alle prachtige bijdragen! Deze komen geheel ten goede aan de projecten van Plan in Malawi. Ook speciale aandacht en dank naar de bedrijven die mij sponsoren: Agratechniek, InnoVfoam, MORE Corporate & Finance Solutions, Total Productivity, Jongejan & Partners en H&NK. Nog meer leuk nieuws. Vorig weekend heb ik een mooie racefiets aangeschaft om mooie tochten te gaan maken dit voorjaar. Goede conditie is van belang en ook ga ik moeten wennen aan de zitpositie op de fiets. Naast het fietsen op de weg zijn er al 3 clinics gepland door Plan om kennis te maken met de mountainbike, incl. een klimtraining! Super veel zin in! 
Lees meer