Tuinbroek aan en gaan!

Normal c5e8f8312ac3ad71816fc7bdb0a3f244f8d2d7aa
26-01-2020 | 00:00

Het trainingsprogramma is gestart en de spierpijn is te voelen, maar dat weerhoudt ons niet van onze geldinzamelingsacties.

Dit weekend werd er een tuin(jungle) aangepakt. Nu is een jungle in je tuin tegenwoordig een erg hippe urban tuintrend, maar soms kan je ook overdrijven. Tijd om aan de slag te gaan dus!

Auteurs in de categorie bloemetjes, plantjes en bijtjes, niet te verwarren met verhalen over bloemetjes en bijtjes, roepen luidkeels dat tuinieren geen oorlog tegen de natuur moet zijn, maar juist een samenwerking. Ik kan je vertellen, er was geen enkele tak die vrijwillig die groene bak in liep of maar enige souplesse toonde toen we hem in die bak probeerde de proppen. Maar met een beetje bikkelen en ons doel voor ogen was de klus binnen een dag geklaard.

De tuin is inmiddels dus weer een pareltje en de eigenaars zijn zeer tevreden met het door ons geleverde werk! Uiteraard zijn wij ook heel blij dat we weer een stukje dichterbij ons streefdoel zijn.

Om ons streefbedrag te halen, zijn wij nog steeds op zoek naar sponsoren. Uiteraard zijn wij ook hiervoor bereid om een tegen prestatie te leveren of een ludieke actie uit te voeren!  Wij horen graag van u!

Sportieve groetjes,

Paula en Job