Team M&M fietst voor de meisjes in Malawi

Dit is de actie van Marenthe Witte

( Lid van team: Team M&M )

Nog te gaan

van totaal € 4.000 (64%)

Ik fiets samen met Merel voor Cycle for Plan! Zie onze teampagina Team M&M

Al een aantal keer eerder ging ik naar Afrika, vanaf dat ik de eerste keer mijn voeten op dit content heb gezet ben ik verkocht. Afrika doet iets met mij! 
Eerdere afrika-reizen brachten mij naar Tanzania, Kenia, Zuid-Afrika en onlangs naar Namibie waar ik Merel heb leren kennen. Tijdens die reizen heb ik mij ondergedompeld in de diverse culturen en kwam ik in aanraking met de uitdagingen waar de lokale bevolking mee te maken heeft. Helaas zag ik ook eerder de schrijnende kant van onjuiste of ontbrekende seksuele voorlichting, taboes en tienerzwangerschappen tijdens mijn vrijwilligerswerk voor Bobbi Bear. 

Als kind&jeugd psycholoog maak ik mij graag hard voor het in veiligheid kunnen opgroeien van elk kind en help ik dagelijks gezinnen met diverse uitdagingen in dit proces. Wanneer er dan zo'n kans voorbij komt om ook een bijdrage te kunnen leveren in het door mij zo geliefde Afrika wil ik dat met beide handen aanpakken. 
Daarbij mezelf uitdagen om een pittige fysieke strijd aan te gaan is een bijzondere bonus!  Fietskilometers maak ik niet veel, tja soms op reis zoals op de foto in China (ook een uitdaging op zo'n huurbarrel met slag en maatje chinees.. met mijn hollandse lange benen..).

Dus aan de slag in het kwadraat!! Helpen jullie mee??? 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 36 15-04-2019 | 09:28 Voor team M&M, nu nog € 1000,- te gaan. Succes!
€ 25 31-03-2019 | 17:01
€ 15 18-03-2019 | 10:00 Geweldig, dat je op deze sportieve manier een bijdrage levert voor betere omstandigheden van jonge meiden in jouw geliefde Afrika!
€ 25 10-03-2019 | 20:42
€ 20 10-03-2019 | 20:17
Bekijk alle

Een eerste kennismaking

16-04-2019 | 20:15 Om weer helder te kunnen zien hoef je vaak alleen van perspectief te veranderen – Antoine de Saint-Exupery   Als ik naar je kijk Je ogen diep en bruin Een serieuze blik Als ik naar je kijk Een meisje zo gewoon Gaan mijn gedachten op volle toeren Benieuwd naar jouw verhaal Als ik naar je kijk Schiet het even door mij heen Hoop ik van niet En gewoon giechelend op school Als ik naar je kijk Heeft de uitdaging ineens een gezicht Ga ik bedenken welk effect Jouw leven en mijn doel Als ik nog iets langer kijk Een voorzichtige sprankeling in je ogen Misschien van spanning of nieuwsgierigheid Jouw foto naar iemand zo ver weg Nu ik goed gekeken heb Wil ik nog meer dan eerst Onbezorgdheid en gelijke kansen Dat je kan kiezen, welke dromen achterna Nu ik goed gekeken heb Zal ik nog een beetje harder fietsen De laatste loodjes minder zwaar Nu ik goed gekeken heb Weet ik het zeker Mijn mogelijkheden voor jouw toekomst Met steun van velen Nu ik goed gekeken heb En iets meer gelezen Besef ik weer hoe bevoorrecht Wil ik terugdoen en samen vooruit Nu een heel poosje gekeken Nog 9 weken en wat kilometers Kan niet wachten je te zien   Liefs Marenthe   ps. Voor hen die benieuwd zijn naar die laatste trainingsloodjes. Die gaan hartstikke goed! Met hulp van Coach T vorige week maarliefst 120km op 1 dag gereden en inmiddels meerdere dagen achter elkaar in het zadel. Vragen naar mijn weekend / vrije tijd besteding kan je gerust overslaan want het antwoord is inmiddels heel eenzijdig ....fietsen ..... De billen behoeven wat zalf, de benen wat sportbalsem en het lijf af en toe wat ontspanning maar de zon maakt enorm veel goed! 
Lees meer