Go for Plan

Erik Maas

( Lid van team: Team Iris & Erik )

Qr
van totaal € 4.000 (57%)

Ik fiets voor Malawi.

Naast dat Malawi een van de armste landen van de wereld is, heeft het het hoogste aantal kindhuwelijken. 46% van de meisjes is getrouwd als minderjarige. Meisjes gaan hierdoor niet meer naar school en raken vaak op jonge leeftijd al zwanger, terwijl hun lichaam nog lang niet klaar is voor een zwangerschap en bevalling. Bijna de helft van de families in Malawi heeft geen schoon drinkwater en geen bruikbare sanitaire voorzieningen. Hierdoor lopen vooral kinderen onder de vijf jaar een groot risico op ziektes. Daarnaast heeft Malawi een van ’s werelds hoogste aantallen Hiv-geinfecteerden.

Dat zijn heel veel redenen voor Plan om verschillende projecten op te starten om de leefsituatie voor families en hun kinderen in Malawi te verbeteren. Hier is sponsorgeld voor nodig. Dit geld gaat naar seksuele voorlichting, training en voorlichtingscampagnes, hygiene en sanitaire voorzieningen en naar onderwijs.

Tijdens de sportieve uitdaging van de 500 km die we fietsen over de dirt roads van Malawi gaan we de lokale projecten bezoeken zodat ook zichtbaar is waar het sponsorgeld naar toe gaat.

Sponsor jij ons ook ?

Een pracht van een persoonlijke uitdaging en daarbij een bijdrage leveren aan een betere toekomst voor de kinderen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 09-03-2020 | 14:22 Erik en Iris heel veel succes het is een heel mooi project Rini en Hennie
€ 25 24-02-2020 | 17:26
€ 25 06-02-2020 | 09:12 Iris en Eric veel succes met jullie actie.
€ 50 05-02-2020 | 22:11 Een geweldig goed initiatief!
€ 25 31-01-2020 | 14:42 Heel goed doel, veel succes!