Dagmar: Let's do this!

Dagmar Schouten

( Lid van team: Delftse meiden )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 4.000 (62%)

"Je wil het, je kan het, je doet het!"

Met deze zin ben ik opgegroeid en heeft me gebracht waar ik nu ben. Niet opgeven, afmaken waar je mee begonnen bent, en dát doen waar je hart ligt!

Er zijn landen waar meiden hun hart niet kunnen volgen, omdat ze op zeer vroege leeftijd uitgehuwelijkt worden, daardoor niet (meer) naar school kunnen, geen baan kunnen krijgen, een grotere kans hebben op mishandeling en vroege zwangerschappen en totaal afhankelijk zijn van hun man en zijn familie. Oftewel: zij hebben geen eigen keuzes meer en voor hen gaat de zin "je wil het, je kan het, je doet het" helemaal niet op!

Ik wil het!

Ik wil dát doen waar mijn hart ligt: Me inzetten voor deze meiden! Geld verzamelen zodat er voorlichting gegeven kan worden aan meisjes, jongens, ouders, dorpshoofden en leraren over de gevaren van kindhuwelijken en het respecteren van de rechten van meisjes. Zorgen dat meisjes op school blijven en empowered zijn. Zorgen voor een betere handhaving van de wet. Zorgen dat deze meiden keuzes hebben in hun leven. Want daar hebben ze alle recht op!

Ik kan het!

Ik ga niet opgeven: Ik ga me suf trainen om uiteindelijk 500 kilometers en 7000 hoogtemeters door de binnenlanden van Malawi te kunnen fietsen. In Nederland trainen, regelmatig op de mountainbike stappen, de spinfiets onveilig maken en die kuiten (en billen) voorbereiden; en van mijn part op mijn tandvlees die bergen trotseren!

Ik doe het!

Afmaken waar ik in januari 2020 voor gekozen heb; deze reis: fietsen en geld ophalen voor het goede doel! En daar heb ik jouw hulp bij nodig! Want om dit te kunnen doen, dien ik 4000 euro sponsorgeld te verzamelen.

Dus:

- Wil jij bijdragen aan dit goede doel?

- Kun je een bepaald bedrag (alle beetjes helpen) missen?

- Doe het dan gewoon en doneer op deze pagina!

 

Alvast heel erg bedankt voor jouw steun!

 

Belangrijke info:

- Met het sponsorgeld, dat minimaal 4000 euro dient te zijn, wordt het werk van Plan International gesteund. Meer informatie hierover kun je hier lezen. 

- De kosten die nodig zijn om deze reis te kunnen doen (vliegticket en overige reiskosten, begeleiding, verblijfkosten etc.) zijn voor mijn eigen rekening en zal dus niet van het sponsorgeld afgaan.

- Wil je mij volgen? Via Instagram @cycle_malawi2020 houd ik je samen met mijn teamgenoot en goede vriendin Michelle op de hoogte van alle voorbereidingen en sponsoracties!

- Wil je contact opnemen met mij, om sponsoracties te bespreken, of voor meer informatie, mail dan naar FietseninMalawi2020@gmail.com

- Jouw bedrijfslogo (op de voorkant) van mijn fietsshirt (en op deze pagina en in social media berichten)? Mail ook dan naar FietseninMalawi2020@gmail.com.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 29-05-2020 | 09:07 Since I know Dagmar I wanted to contribute to the cause.
€ 25 09-03-2020 | 12:02 Dagmar, wat ben je een held! Heel veel succes en we steunen je:) Faiza
€ 25 09-03-2020 | 09:50 Heel veel succes Dagmar, je wilt dit en je kunt het! Trotseer de trainingsspierpijnen, gogogo!
€ 20 06-03-2020 | 20:38 Al taart gegeten, maar hier nog wat extra, omdat het doel wel meer verdient!
€ 15 05-03-2020 | 22:13
Bekijk alle

Eerste training | Klimclinic

09-03-2020 | 18:48 Ik typ dit zonder al teveel te bewegen, want man man man afgelopen training (gister) was toch behoorlijk pittig! Spierpijn all over, van mijn polsen tot mijn kuiten... Gisteren hebben we met de twee groepen die naar Malawi gaan, een klimclinic gehad in (de omgeving van) Rhenen. Mountainbike in de auto gepropt, fietskleding aan, regenjas eroverheen, spatborden vergeten, dus van voor tot achter compleet onder de modder, maar dat hoort erbij! Met de groep eerst even geoefend op een parkeerterrein, om al snel de heuvels in te gaan en de echte mountainbikepaden te pakken: Van "snake"-routes (waarbij je in steile slingerpaadjes naar beneden suist) tot "nog net met je stuur tusen twee bomen doorpassen"-paden, en van "die boomstronk had ik even niet aan zien komen"-weggetjes tot "ik wist niet dat mijn mountainbike (15 jaar oud) deze spontane sprong kon overleven"-hoogteverschillen in de weg. De Amerongse berg 5 keer op- en afgefietst, om dat gevoel een beetje in de benen te krijgen (nou dat is gelukt hoor ;)). Leuk om de groep te leren kennen, fijn om te weten dat ik nog flink aan de bak moet met trainen: spieren kweken!  Volgende tocht is een toertocht door de Veluwe: 4 april! Zin om mee te fietsen? Mag altijd, gezellig! Let me know als je mee wilt!
Lees meer