Bijna klaar voor vertrek!

02-06-2019 | 22:39

 Tijd voor een laatste update voordat we vertrekken!

 
Blij en trots kijk ik terug op de leuke activiteiten: pubquiz, toertocht, bootcamp, mini spinningmarathon. Het waren succesvolle acties vol gezelligheid en (fysieke) inspanning, waar ik ontzettend van heb genoten én welke veel hebben opgeleverd!
 
Momenteel staat er €5155,- op de teller en 2728 getrainde kilometers. Kortom, het gaat top!! 
 
Over 16 dagen vertrek ik naar Lilongwe, Malawi. De eerste drie dagen zullen in het teken staan van acclimatiseren en ons verdiepen in de prachtige projecten van Plan Nederland. Ook zal ik de 9-jarige jongen ontmoeten, van wie ik het gezin en de community mag steunen met €1000,- van de eerder genoemde opgehaalde €5155,-. Vervolgens stappen we 21 juni op de fiets om tijdens 7 dagen 500km te fietsen door het prachtige landschap. Het resterende bedrag gaat naar projecten van Plan, waarvan het ''yes I do'' het grootste is. Dit project streeft naar gelijkheid van de nu opgroeiende jongens en meisjes, grotere percentages schoolgaande meisjes, minder kindhuwelijken en daarmee op langere termijn minder armoede en gezondheidsproblemen. 
 
Dank voor jullie bijdrage hieraan! En nogmaals voor jullie steun in welke vorm dan ook! 
Op reis zal er geblogd worden en na de reis zal ik jullie uiteraard verslag uitbrengen. Als jullie het leuk vinden betrokken te zijn adviseer ik jullie de social media kanalen van Cycle for Plan te volgen: @cycleforplan, scroll ook even door naar de links onderaan deze pagina (voor Instagram, facebook)
 
Liefs!