Laatste fietsclinic voor vertrek!

23 mei 2019

Afgelopen zondag 19 mei vond de pre-departure plaats. We werden s'ochtends verwacht in Rheden, waar we een mooie fietstocht gingen maken van ongeveer 70 km. Maar eerst kregen we nog een presentatie van Mike (Plan Nederland) en Simon (For all reasons) die ons ook gaan vergezellen en begeleiden op de reis in Malawi. We kregen de laatste informatie over de reis, de sponsorgelden en de projecten die we gaan bezoeken. Gedurende de presentatie steeg het enthousiasme onder de deelnemers: het komt nu echt dichtbij!

Snel nog een kopje koffie en naar buiten om een mooie tocht te maken. Fons en Arjen hebben ons de hele middag op sleeptouw genomen en ons uithoudingsvermogen getest. Er zaten een paar flinke klims tussen en uiteindelijk hebben we een afstand van 65 km afgelegd. Na afloop had iedereen rode verhitte gezichtjes, die gelukkig konden afkoelen met een biertje op het terras. Daarna zijn we nog met een groep gaan eten als afsluiting. 

Het was een super leuke dag, een goede test of we allemaal fit zijn voor het avontuur dat al over 26 dagen gaat plaatsvinden. Ik heb er ontzettend veel zin in gekregen en vind het stiekem ook wel een beetje spannend, maar ik weet zeker dat het met de hele groep hartstikke gezellig gaat worden en dat we aan elkaar veel steun zullen hebben als iemand het even niet meer ziet zitten. 

Het sponsoren gaat gelukkig ook goed, de laatste donaties stromen binnen! In juni heb ik nog een polaroid actie op een voetbaltoernooi in Amsterdam.

Delen